Mar 8, 2022

IX Campus de Futbol i Lleure Cantonigròs - CP Sarrià 2022

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que un any més ja tenim a punt el IX Campus de Futbol i Lleure Cantonigròs - CP Sarrià 2022, que es celebrarà del 26 de juny al 2 de juliol de 2022.

Sortirem el diumenge 26 de juny , a les 16.00h, amb autocar des del Passeig de Santa Eulàlia (Desert de Sarrià) i la cloenda es farà el dissabte 2 de juliol, a Cantonigròs (Osona), on les famílies podreu recollir els vostres fills a partir de les 10.00h, i gaudir d’un matí familiar.

La idea d'aquest Campus de Futbol, en format de colònies, és fer un final de temporada per a tots aquells nens/es que els agradi el futbol, l'esport i les colònies d’estiu. No només fem futbol, sinó que es realitzen altres activitats alternatives com tallers de manualitats, xerrades d’entrenadors actuals del món de futbol, jocs de nit, excursions per la natura, etc.

Us adjuntem un document amb tota la informació del campus, on trobareu el detall de les activitats i organització del campus (sistema d'entrenaments, alimentació, normativa i una jornada tipus, etc), i tres documents annexos que haureu de retornar complimentats a campuscp@gmail.com (la fitxa tècnica del nen/a, el full de protecció de dades, i l’autorització d’assistència al campus). Us fem arribar també el díptic informatiu d'aquest any en format pdf.

Les inscripcions ja estan obertes. Podeu inscriure-us a l’adreça campuscp@gmail.com fins el 30 d’abril de 2022. Quan feu la inscripció haureu d'abonar la quantitat de 200€ com a reserva de la plaça al següent número de compte corrent de l’entitat de banco mediolanum: ES83 – 0186 – 1001 – 9805 – 1054 – 4799

El segon i últim pagament de 260€ s’ha d’abonar abans del 5 de juny de 2022, al mateix número de compte corrent.

Us informem que del cost total del campus (460€), podeu gaudir d’un descompte del 10% del total en el segon germà. Així mateix, les primeres 15 inscripcions es beneficiaran d’un descompte de 15€ de la quota general.

Us notifiquem que el nombre de places és limitat i acceptarem totes les inscripcions per ordre rigorós d’entrega i pagament de la reserva de plaça.

Us agrairem que feu arribar als vostres coneguts i familiars l'existència del nostre campus.

Rebeu una cordial salutació,