Oficines del club

Major de Sarrià, 117​

08017 Barcelona

932 031 699

De dilluns a divendres de 16:30 a 20:30

Instal·lacions esportives

Can Caralleu

Carrer dels esports, 2

08017 Barcelona

932 03 78 74

  • Twitter - círculo blanco
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

El coronavirus obliga a no celebrar el MICFootball 2020

Des de la direcció del MIC hem estat en contacte permanent amb les autoritats per fer el seguiment de la creixent problemàtica generada a nivell de salut per la propagació del coronavirus (COVID-19). Aquest fet ha propiciat que per part de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya se’ns hagi comunicat la conveniència de no celebrar l‘edició del MIC durant la propera Setmana Santa.  

La indubtable seriositat de la pandèmia i el comunicat de la Secretaria General de l’Esport ens porten a comunicar oficialment que no se celebraran el MICFootball i el MICBasketball 2020, previstos del 7 al 12 d’abril.  

L’organització lamenta profundament no poder celebrar l‘edició d’enguany a la que, com sempre, s’havien dedicat molts esforços.  És evident que estem davant d’una situació de caràcter excepcional i imprevisible, que requereix actuar amb el més alt sentit de responsabilitat, per la qual cosa tant la direcció del torneig com les autoritats competents hem prioritzat vetllar pel benestar i la salut de tots els implicats  (equips, familiars, voluntaris…). 

Agraïm la comprensió i lamentem les molèsties causades, però confiem que els afectats entendran i acceptaran la necessitat de no celebrar el torneig.   

Des de MICSports seguirem treballant amb la mateixa il·lusió de sempre per poder celebrar les properes edicions. 

 

comunicado oficial

 

Aplazada la Villarreal Yellow Cup Easter 2020.

Desde la organización de Campus y Torneos Villarreal CF,

Siguiendo los consejos de los organismos competentes en salud y deporte, nos vemos obligados a suspender este evento deportivo ante la situación generada por la transmisión mundial del COVID-19 (coronavirus).

Nuestro principal objetivo es salvaguardar la salud de nuestros participantes, familiares y todo el personal que interviene en la Villarreal Yellow Cup Easter.

Para no dilatar esta situación en el tiempo y no ser un posible foco de infección, queremos evitar la concentración de miles de personas provenientes de todo el mundo.

La organización se pondrá en contacto con cada uno de los responsables de todos los equipos que llevan haciendo una gran labor desde el inicio de temporada, para resolver en particular la situación actual.

Desde hoy mismo nos ponemos a trabajar con la misma ilusión que el primer día para llevar a cabo la siguiente edición.

Desde la organización queremos agradeceros de antemano vuestra comprensión y total confianza.

Un cordial saludo,

cp_sarria_logo.png