top of page
Search

CIRCULAR INFORMATIVA

Benvolgudes famílies:

Us volem acompanyar en aquests moments difícils, especialment als qui la malaltia us ha colpit de prop.

Adjuntem CIRCULAR INFORMATIVA, en nom de tota la Junta Directiva, en relació a la situació actual de confinament i les activitats i funcionament del Club, i aprofito per recordar-vos que em renovat la pàgina web i que hi trobareu tota la informació relativa al club, Federació, etc..

● ● ● ●

1.- QUOTES MES DE MARÇ 2020.

La part proporcional de la quota corresponent al mes de març, en que no va haver activitat, us serà descomptada en la primera quota que es passi al cobrament, un cop es reprengui l’activitat. Per tant, per la quota de 90€, suposaria un retorn de 61€. I per la quota de germans de 72€, significa un retorn de 49€.

2.- FINALITZACIÓ DE LA TEMPORADA 2019-20.

En circular rebuda avui, la FCF ha adoptat l’acord de donar per acabada la temporada. Properament i prèvia consulta als clubs, es decidirà si es produeixen ascensos i descensos, o es dona per nul•la la temporada. No hi ha encara calendari d’inici de les activitats per la propera temporada.

3.- PROPERA TEMPORADA.

La Comissió Esportiva del club treballa en la planificació i tancament d’equips i del quadre tècnic de cara a la propera temporada. Per mitjà dels coordinadors us aniran contactant per poder planificar les plantilles.

4.- FUNCIONAMENT DE LA OFICINA.

Fins a nova comunicació la nostre oficina segueix tele-treballant.

5- ACTUALITZACIÓ D’INFORMACIÓ.

Estigueu pendents del nostre web, on puntualment us comunicarem les novetats que es vagin produint.

● ● ● ●

Finalment, tots som conscients de la gravetat de la situació en la que ens trobem. Però estem convençuts què, un cop més, el nostre compromís i la il•lusió de tots nosaltres ens permetrà superar el repte actual.

En nom de la Junta us envio el desig d’un prompte retrobament i restabliment de la normalitat.

Una abraçada ben forta,

Josep Calderó Calopa

President

CP SARRIÀ



bottom of page