top of page
Search

CLOENDA TEMP 19/20

Com ja sabeu, la situació actual en la que estem vivint ha condicionat la impossibilitat de disputar les jornades restants fins acabar la temporada ni seguir fent entrenaments. Després de setmanes d’espera, la Federació Catalana de Futbol ha comunicat que el resultat oficial de la temporada, per a totes les categories del futbol base català, es deixar la temporada actual sense efectes, sense guanyadors oficials ni tampoc ascensos i descensos.

Així doncs, posem el punt final a la temporada de tots els nostres equips base però no volem d’oblidar la feina feta pels 25 equips que aquesta temporada 2019/2020 han defensat la samarreta del club.

A més volem felicitar especialment a 4 equips que han estat campions de la seva categoria al terreny de joc: Juvenil A, Juvenil B, infantil A i Infantil B.

FELICITATS CAMPIONS.

Ja fa setmanes que estem treballant per poder reprendre les activitats a la propera temporada amb la major normalitat possible. Tenim moltes ganes de que la pilota torni a girar.

Conscients que els jugadors són el cor d'un club, al club treballa amb molta cura per poder oferir el millor.

En aquest sentit, aquest any és molt difícil poder realitzar la cloenda de la temporada, però no descartem fer-ho a la presentació de la temporada vinent 2020-2021.

Us desitgem que tingueu molta salut i molt bon estiu per a tothom.

CP Sarrià.



bottom of page