top of page

EL CLUB

El CP Sarrià és la secció de futbol del Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià. És l'entitat futbolística més veterana i representativa de l'antiga Vila de Sarrià, actual barri de Barcelona. Va ser creada l'any 1952.  El club compta amb un total de 27 equips de futbol base

ESCUDO CP SARRIÀ
Puri
Presidenta
Purificación Romero Fajardo
pitu
President honorífic
Josep Calderó i Calopa (Pitu)

JUNTA DIRECTIVA
 

Presidenta

Sra. Purificación Romero Fajardo

Vicepresident 1:

Sra. Carme Farré

Vicepresident esportiu

Sr. Joaquim Huguet

Vicepresident econòmic

Sr. Raul Martinez

Vicepresident de comunicació

Sr. Ignasi Mallol Rovira

 

Vicepresident de marqueting

Sr. Luis Scotto

Tresorer

Sr. Francesc Xavier Sales Aig

Secretari

David Guerra Rey

VOCALS:

Sr. Antonio Alvarez Alvarez

Sr. Josep Broca Paloma

Sr. Evarist Giner Perez

Sr. Santiago Planas Portoles

Sr. Jaume Sala Crespo

Sr. Pere Genove Pascual

Sr. Klaus Hoffman

Sr. Antonio Peman Vicastillo

Sr. Jordan Escandell Planells

Sr. Ramon Noguera Cabanellas

El llavors vicari de Sant Vicenç de Sarrià, Mossèn Ignasi Armengou, va conèixer a qui seria el president de la futura secció de futbol, Josep Calderó (àlies Pitu), i va proposar-li de crear un equip infantil de futbol. Així va ser com el mes d'octubre de 1952 la Federació Catalana de Futbol va aprovar els estatuts del CP Sarrià com a secció de futbol del Centre Parroquial de Sant Vicenç de Sarrià.

Durant la primera temporada (1952-53) es van jugar partits amistosos amb conjunts de les diverses entitats de Sarrià: Covadonga, Sant Francesc, Catalunya de les Corts i Catalònia. Des de llavors l'equip ha jugat sempre a categories territorials i no ha tingut la puixança esportiva d'altres clubs de barri de la ciutat, donat que sempre ha viscut a l'ombra del RCD Espanyol quan aquest jugava al vell Estadi de Sarrià fins a 1997.

Curiosament el CP Sarrià ha tingut un únic president des de la seva fundació: Josep Calderó i Calopa, qui ha exercit el seu càrrec des que tenia 17 anys.

bottom of page