top of page

EL CLUB

El CP Sarrià és la secció de futbol del Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià. És l'entitat futbolística més veterana i representativa de l'antiga Vila de Sarrià, actual barri de Barcelona. Va ser creada l'any 1952.  El club compta amb un total de 24 equips de futbol base

ESCUDO 3.png
pitu.jpg
Josep Calderó i Calopa (Pitu)

JUNTA DIRECTIVA
 

President

Josep Calderó i Galopa (Pitu)

Vicepresident:

Sra. Puri Romero Fajardo

Vicepresident Tresorer:

Sr. Francesc Xavier Sales Aig

Sr. Raul Martinez

Vicepresident Esportiu

Sr. Joaquim Huguet

Vicepresident Institucional i Social

Sra. Carme Farré

Vicepresident Comunicació

Sr. Luis Scotto Mari

Secretari

David Guerra Rey

VOCALS:

Sr. Jaime Sala Crespo

Sr. Santiago Planas Portolés

Sr. Antonio Álvarez Álvarez

Sr. Evaristo Giner Pérez

Sr. Josep Broca Paloma

Sr. Ignacio Callís Casacuberta

Sr. Sigfrid Navarro García

Sr. Klaus Hoffmann

Sr. Pere Genové

Sr. Jordan Escandell

Sr. Ignasi Mallol

El llavors vicari de Sant Vicenç de Sarrià, Mossèn Ignasi Armengou, va conèixer a qui seria el president de la futura secció de futbol, Josep Calderó (àlies Pitu), i va proposar-li de crear un equip infantil de futbol. Així va ser com el mes d'octubre de 1952 la Federació Catalana de Futbol va aprovar els estatuts del CP Sarrià com a secció de futbol del Centre Parroquial de Sant Vicenç de Sarrià.

Durant la primera temporada (1952-53) es van jugar partits amistosos amb conjunts de les diverses entitats de Sarrià: Covadonga, Sant Francesc, Catalunya de les Corts i Catalònia. Des de llavors l'equip ha jugat sempre a categories territorials i no ha tingut la puixança esportiva d'altres clubs de barri de la ciutat, donat que sempre ha viscut a l'ombra del RCD Espanyol quan aquest jugava al vell Estadi de Sarrià fins a 1997.

Curiosament el CP Sarrià ha tingut un únic president des de la seva fundació: Josep Calderó i Calopa, qui ha exercit el seu càrrec des que tenia 17 anys.

bottom of page