top of page

VOLS JUGAR AL CP?

Si vols formar part d'un club familiar, de barri i alhora competir, on el fonamental són els valors i el respecte, on faràs tants amics com vulguis ia més i el més important, que aprendràs amb els millors entrenadors a practicar l'esport que tant t'agrada. No ho dubtis, t'estem esperant !!

VULL JUGAR AL CP!!
  1. Autoritzo el meu fill/a realitzar les sessions d'entrenament amb C.P. SARRIÀ.

  2. Com a pare/mare/tutor, eximeixo de qualsevol responsabilitat a C.P. SARRIÀ sobre qualsevol lesió o incidència que pogués patir el meu fill/a durant el període de prova.

  3. Manifest tenir permís de l'actual club del meu fill per fer la prova o si no, assumeixo la responsabilitat que aquesta pugui comportar.

Política de Privacidad (actualización Mayo 2018)

CP de Sarrià con domicilio en C/Major de Sarrià 117 (08017) Barcelona, España, es titular del dominio en Internet www.cpsarria.cat y responsable del tratamiento de los datos de carácter personal suministrados por los usuarios a través de este sitio web.

CP de Sarrià se compromete a asegurar que tu información personal se encuentre protegida y no se utiliza de forma indebida.

Al facilitarnos tu información personal y utilizar nuestros sitios web, entendemos que has leído y comprendido los términos relacionados con la información de protección de datos de carácter personal. Asumimos la responsabilidad de cumplir con la legislación vigente en materia de protección de datos nacional y europea, y tenemos el objetivo de tratar tus datos de manera lícita, leal y transparente.

Política de Privacitat (actualització maig 2018) CP de Sarrià amb domicili en C / Major de Sarrià 117 (08017) Barcelona, ​​Espanya, és titular de l'domini a Internet www.cpsarria.cat i responsable de l'tractament de les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris a través d'aquest lloc web . CP de Sarrià es compromet a assegurar que la teva informació personal es trobi protegida i no s'utilitza de forma indeguda. A l'facilitar-nos la teva informació personal i utilitzar els nostres llocs web, entenem que has llegit i comprès els termes relacionats amb la informació de protecció de dades de caràcter personal. Assumim la responsabilitat de complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea, i tenim l'objectiu de tractar les dades de manera lícita, lleial i transparent.

Gracias por tu solicitud!

bottom of page