top of page
Search

IX CAMPUS DE FUTBOL I LLEURE CANTONIGRÒS - C.P. SARRIÀ 2023

PRESENTACIÓ


Pensant en el futbol, animats pels grans beneficis que comporta realitzar activitats esportives i la passió despertada en els més petits pel món del futbol, el CP Sarrià amb la direcció de Sergi Diaz i Marc Fernández, organitzen el IX Campus de Futbol i Lleure Cantonigròs - CP Sarrià 2023, i ho fa en format de colònies, del 25 de juny a l’1l 2 de juliol de 2023, per garantir la diversió i afavorir valors com la cooperació, la companyonia, el respecte, la convivència, etc.


SITUACIÓ i UBICACIÓ DEL CAMPUS.


La població on es realitzarà el IX Campus de Futbol i Lleure Cantonigròs - CP Sarrià serà a Cantonigròs (Osona). Aquest poble està situat a 90 km de la província de Barcelona i molt a prop de Vic.

La casa de colònies disposa de tot allò necessari pels nens del campus, recentment s’han renovat les seves instal·lacions per oferir millor servei i disposa de: uns grans jardins, pista de futbol sala, rocòdrom, piscina exterior, diverses sales de tallers, dos menjadors, zones naturals i d’espai per la natura, etc. Té una capacitat màxima per a 104 persones.

El camp de futbol on es duran a terme l’activitat esportiva és de gespa natural i es troba a 5 minuts caminant la casa de colònies, concretament, és el camp de la Unió Esportiva Cantonigròs.


OBJECTIUS DEL CAMPUS


  1. Participar i gaudir activament de les activitats fisico-esportives i lúdiques proposades.

  2. Perfeccionar i millorar els fonaments tècnics-tàctics tant a nivell col·lectiu com individual.

  3. Desenvolupar i donar prioritat a hàbits esportius com el respecte, el fair play i l’esportivitat.

  4. Fomentar les relacions de companyonia i cooperació entre els membres del campus.




bottom of page